20 / 04 / 2024

TOKİ Van'da 300 kişilik pansiyon inşaatı yaptıracak!

TOKİ Van'da 300 kişilik pansiyon inşaatı yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Van Bahçesaray 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi sonuçlandı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Van Bahçesaray 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi sonuçlandı.
        
Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesini toplam 2 milyon 785 bin lira bedelle "Ceren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.
        
İşin bitiş tarihi 28 Temmuz 2011 olarak belirlendi.
        
Açık ihale usulü ile 17 Ağustos 2010 tarihinde yapılan ihale için 3 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 2 adedini geçerli saymıştı.
        
-YURTTA SONUÇLANAN DİĞER İHALELER-
        
Yurdun değişik yerlerinde çeşitli kuruluşlarca sonuçlanan ihalelerden bazıları ve bedelleri de şöyle:
        
"Adana İl Özel İdaresinin Kozan-İmamoğlu İlçelerinde muhtelif köyyollarında kullanılacak mıcır-temel malzemesi ihalesini 435 bin 472 lira bedelle Koztaş Madencilik A.Ş. kazandı.
        
Samsun Çınarlık Belediye Başkanlığının muhtelif yollara satıh asfalt yapımı için 5 bin ton elekaltı malzeme alımı ihalesini 70 bin lira bedelle Aydıner İnşaat A.Ş. kazandı.
        
Güdül Belediyesinin Güdül eski evlerin basit onarımı ihalesini 100 bin lira bedelle Karamanlar Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Gıda Sanayi kazandı.
        
Eskişehir Devlet Hastanesi Baştabipliğinin 2 kalem ilaç alımı ihalesini 953 lira bedelle Dekim Ecza ve Kimyevi Maddeleri Ticaret Sanayi A.Ş. kazandı.
        
Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün 11 kalem tıbbi cihaz ve tıbbi gereç alımları ihalesini 142 bin 415 lira bedelle Akedimi Tıbbi Aletler ve İnşaat Sanayi kazandı.
        
İzmir Torbalı Belediyesinin akaryakıt alımı ihalesini 677 bin 347 lira bedelle As Yakıt Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesinin hastane genel temizlik ihalesini 1 milyon 9 bin 982 lira bedelle Sertkaya Sosyal Hizmetler Mobilya Mefruşat Turizm Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık kazandı.
        
Burdur Şeker Fabrikasının Meydan hizmetlerinin iş makinaları ile yapılması ihalesini 370 bin lira bedelle Tunç Kardeşler İnşaat Nakliyat Taahhüt Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Malatya Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün taşıma merkezli ilköğretim okulları taşıma ihalesini 14 bin 940 lira bedelle İzzettin Korkmaz kazandı.
        
Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliğinin protez ihalesini 205 bin 900 lira bedelle Tarık Yıldızhan kazandı.
        
Kırşehir Belediye Başkanlığının kurumsal kimlik çalışması hizmet alımı ihalesini 110 bin lira bedelle Yeni ve Eski Reklam Ajansı Hizmetleri Basım Yayım Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Eskişehir Odunpazarı Belediyesinin kent içi çöp toplanması ve nakli ihalesini 1 milyon 650 bin lira bedelle Akkaya Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
-SONUÇLANAN BİNA, İNŞAAT VE ONARIM İHALELERİ-
        
Sonuçlanan bina, inşaat ve onarım ihalelerinden bazıları da şöyle:
        
"Adıyaman Devlet Hastanesi Baştabipliğinin Adıyaman devlet hastanesi onarım işi ihalesini 473 bin 840 lira bedelle Aziz Karadoğan kazandı.
         ;
Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünün Muğla, Milas, Hacı İlyas Cami onarımı ihalesini 124 bin 838 lira bedelle Göçen Zafer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İskender Iğdır Spor Salonu revizyon ve büyük onarımı işi ihalesini 830 bin lira bedelle UTS İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Kağıthane ilçesi 2. dönem 2. bölge merdiven ve yolların bakım ve onarım ihalesini 566bin 657 lira bedelle Has İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret kazandı.
        
Kastamonu İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün, Kastamonu-Devrekani İlçesi Çorbacı ve Şeyhbali Köyleri kanalizasyon, Şeyhbali Köyü içmesuyu inşaatı ihalesini 231 bin 538 lira bedelle Asmar Petrol Ürünleri Gıda İnşaat Zirai Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Sakarya İl Özel İdaresinin Sakarya Hendek Kocatöngel Köyü sondaj kuyusu elektrik nakil hattı motopomp ve terfi hattı projesi yapım ihalesini 191 bin 181 lira bedelle Sevindik İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kazandı."
AA


Geri Dön