28 / 03 / 2024

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.



ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki  TOKİ  Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı. 6 ayda tamamlanması planlanan tesiste, emekliler için dinlenme ve sohbet alanları, şark köşeli kafeterya ve televizyon köşesi yer alacak. Emeklilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri ve sosyal aktivite mekanlarının hizmet vereceği merkezde resim, müzik gibi hobi kurs ve çalışma alanları da yer alacak. 


BULUŞMA NOKTASI 

Emeklilerin ruhsal ve sosyal gereksinimlerini sağlayacak donatıları bünyesinde barındıran merkez, emeklilerin buluşma noktası haline gelecek. Emekliler buraya gelerek, çaylarını yudumlayıp, gazete ve kitaplarını okuyacak, televizyon izleyecek, sohbet edecekler.

 

EMEKLİYE YAKIŞIR TESİS 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Eryaman, Etimesgut merkez ve Elvankent bölgelerinin ardından TOKİ Yapracık Konutlarına da emekli dinlenme evi kazandıracaklarını söyledi. Çalışmaların başladığını ve kısa sürede tanılayarak emekli dinlenme evini hizmete açacaklarını belirten Demirel, "Emeklilerimize yakışır 3 tesis inşa etmiştik. Şimdi yenisine Yukarı Yurtçu Mahallesi'nde başladık. Burası hem tesisi hem de çevre düzenlemeleriyle birlikte tamamlandığında emeklilerimizin buluşup sohbet edebileceği, birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri bir mekan olacak" dedi. 


Anadolu


Geri Dön