23 / 04 / 2024

TOKİ'den 525 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den 525 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde konut satışlarını hızlandırdı. Satışa sunulan evlerin taksitleri 820 TL'den başlıyor. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Konut kredisi kullanmadan ev alacak olan vatandaşlara uygun fiyatta ev satışı yapmaya devam ediyor. Takvim'de aylık 820 TL taksitlerle birçok kentte yüzlerce ev satışı yapılıyor. Ekim ayında 7 değişik proje ile konut satışı gerçekleştirileceğini duyuran  TOKİ  en güncel ilanları da sitesinde yayımladı. Bütün ilanlar arasında dikat çekeni ise  İzmir  satışları oldu. TOKİ'den ev almak için peşin ödeme ya da bir oran peşinat ödemesi geri kalan borcun taksitlendirilmesi şeklinde ödeme planları oluşturuluyor. 17 Ekim'e kadar geçerli olacak konut satışlarına dair detaylar haberimizde. Kura için adını yazdırmak isteyen kişilerin kura tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. İlk olarak e-Devlet sistemine giriş yapılıyor.

TOKİ kuralı konut satışı ile Afyon'da 253 daire,

Elazığ'da 60 daire,
İzmir'de 282 daire,
Kilis'te 94 daire,
Konya'da 7 daire,
Muş'ta 258 daire,
Şanlıurfa'da 265 daire satacak.
En güncel ödeme planlarına bakıldığında en düşük taksit ödemeleri 525 TL'den başlıyor. Listeler arasında aylık 820 TL, 975 ve 1000 TL üzeri taksitler de bulunuyor.

TOKİ den 525 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Kura için adını yazdırmak isteyen kişilerin kura tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. Öncelik e-Devlet sistemine giriş yapılıyor.

TOKİ hizmetleri üzerinden kuralı konut satışları amacıyla müracaat yapacak olan vatandaşlar ön müracaatlarını e-Devlet'ten tamamlayacaklar. Ön müracaatların kabul edilmesi amacıyla Ziraat Bankası yada Halkbank şubelerine müracaat ücretleri yatırılıyor. En sonucunda ise kurada ism çıkanlar konutlar almaya hakkı kazanıyor.

 
 

TOKİ'den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!


Geri Dön