25 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara'daki 3 şehit ailesine 3 konut!

TOKİ'den Ankara'daki 3 şehit ailesine 3 konut!

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.



Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek,  TOKİ  tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne giden ve hainlerin ağır silahlarla yaptığı atışlarla 3 ferdi şehit olan Gülşen ailesini ziyaret etti. Gökçek, Mehmet Gülşen, kardeşi Büyükşehir ANFA Güvenlik Amiri Hakan Gülşen ve amcaoğulları Lütfi Gülşen'in Kızılcahamam Mahkeme Ağacin köyündeki evlerine giderek ailesinin acılarını paylaştı. Ziyarette, aile bireylerinin yanı sıra Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Mahkeme Ağacin Köyü Muhtarı Ramiz Temur da bulundu. Aile üyelerine başsağlığı dileyen Gökçek, tüm şehitlerimiz gibi Gülşen ailesinin verdiği 3 şehidin de bu dünyada hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını vurguladı. Gökçek, "Hain darbe girişimini önleyen kahraman şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkmak bizim boynumuzun borcu" dedi. Gökçek, TOKİ tarafından aileye 3 konut verileceğini söyledi. Muhtar Temur da eskiyen Köy Konağı'nın yıkılarak yeniden inşa edilmesini talep etti. Gökçek, 3 demokrasi şehidinin köyüne böyle bir hizmeti seve seve yapacaklarını bildirdi.


Sabah


Geri Dön