26 / 04 / 2024

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bitlis projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Bitlis projesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Konut sahibi olmak isteyen dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis projesi için start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa ederek dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Bitlis projesi Merkez ilçesinde inşa edilecek.

Bitlisli vatandaşların yüzünü güldüren projede toplam 92 adet konut yer alacak. Konutların dışında 18 adet dükkana da yer veirlecek olan TOKİ Bitlis Merkez projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

Projede konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verildi. 

Merakla beklenen TOKİ Bitlis Merkez 92 konut projesinin inşaatının yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor. Bitlis TOKİ 2022 projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.
 


Geri Dön