27 / 04 / 2024

TOKİ'den Trabzonlulara son dakika müjdesi! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Trabzonlulara son dakika müjdesi! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesi için başvuru dönemini bugün itibariyle başlattı. Proje için son başvuru tarihi 29 Haziran 2022 olarak belirlendi. 



Konut fiyatlarının 840 bin 236 TL olarak belirlendiği TOKİ Trabzon Çaykara 2022 projesi için yüzde 10 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Vade süresinin 240 ay olduğu TOKİ Çaykara projesi için ödenecek peşinat bedeli 84 bin 23 lira olarak belirlenirken, aylık taksit bedeli ise 3 bin 150 TL olarak belirlendi. 

TOKİ den Trabzonlulara son dakika müjdesi! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

Çaykara TOKİ kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, 06 Temmuz 2022 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri kategori önceliğine göre gerçekleştirilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak.

Başvurulan projenin bulunduğu Çaykara ilçe sınırları içerisinde 3 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Çaykara ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (İlçe nüfusuna kayıtlı olmayan hak sahiplerinden sözleşme aşamasında adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alınacak belge istenecek.)

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satıyor! Son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! 

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!


Geri Dön