26 / 04 / 2024

TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçilere kötü haber! 

TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçilere kötü haber! 

Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için şok erteleme geldi. İşte son dakika detayları...



Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için kötü haber geldi.

Milyonlarca gurbetçinin beklediği TOKİ Sancaktepe projesinin ihale tarihini 8 Eylül 2022 olarak açıklayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu ihaleyi 17 Ekim tarihine erteledi.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, gurbetçi projesini İstanbul Sancaktepe'de inşa edecek.

TOKİ den ucuz konut bekleyen gurbetçilere kötü haber! 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Gurbetçi projesinde 420 adet konuta yer verilecek.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Gurbetçi projesi için başvurular 21 Mart-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında kabul edilmişti.


Geri Dön