20 / 04 / 2024

TOKİ'nin indirim kampanyası yarın bitiyor!

TOKİ'nin indirim kampanyası yarın bitiyor!

TOKİ tarafından 2010 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve işyeri için 21 Kasım 2011 tarihinden itibaren indirim uygulaması başlatılmıştı bu indirim kampanyası yarın sona eriyor



TOKİ tarafından satışları 2010 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksidi 2010 yılı sonuna kadar başlamış geri ödemeleri halihazırda devam eden (vadesi 12 aydan daha az kalan projeler kampanya dışında tutulmak suretiyle) konut ve işyerlerinin borç bakiyelerinin kapatılmasında indirim kampanyası düzenlendi.
 
Söz konusu indirim kampanyası kapsamında;
 
Konut ve işyeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç bakiyelerini, 21 Kasım 19 Aralık 2011 tarihleri arasında satış işlemlerini gerçekleştiren Bankaya başvurmak suretiyle peşin veya 3 ay vadeli (aylık eşit taksitler halinde) olarak kapatabilecekler.
 
Borç bakiyesinin peşin olarak kapatılması durumunda yüzde 20, 3 ay vadeli, eşit taksitli olarak kapatılması durumunda yüzde 17 oranlarında indirim imkanından yararlanabileceklerdir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarda söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.
 
Alıcıların başvuru tarihi itibarıyla ödemekle yükümlü oldukları taksitlerini yatırmış olmaları gerekmekte. Bu çerçevede, 21 Kasım, 19 Aralık 2011 tarihleri arasında başvuruda bulunanlar Kasım 2011 taksitlerini yatıracaklar.
 
Kampanya kapsamına alınan Projelerdeki 2010 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksidi 2010 yılı sonuna kadar başlamış geri ödemeleri halihazırda devam eden konut ve işyeri alıcıları (vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve işyerleri hariç) borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde ilgili bankalardan konut kredisi kullanabilecekler.

Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı Projeleri İndirim Kampanyasına Dahil Değil.


Geri Dön