25 / 04 / 2024

TOKİ'nin Sakarya'daki 445 konutu için kuralar çekildi!

TOKİ'nin Sakarya'daki 445 konutu için kuralar çekildi!

TOKİ'nin '100 Bin Sosyal Konut’ projesinde Sakarya’da yapılması planlanan 445 konutun hak sahipleri çekilişle açıklandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de çekilişe katılıp vatandaşlara hitap etti 



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, TOKİ'nin '100 Bin Sosyal Konut’ projesinde Sakarya'nın Korucuk ilçesinde yapılması planlanan 445 konutun kura çekiliş programına katılım gösterdi. Sakarya Yeni Haber'de yer alan habere göre; Serpan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen çekilişe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çekiliş törenine, Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanı Sinan Turan, şehit ve engelli aileleri yer aldı. Çekiliş sonrasında bir tarafta sevinç bir tarafta ise hüzün yaşandı. Başkan Ekrem Yüce, başvuruların yoğun olduğu 445 konutun kurada çıkanlara hayırlar getirmesini istedi.

Her yıl 100 bin konut

TOKİ’nin şehirleri ilmek ilmek dokuduğunu söyleyen Başkan Ekrem Yüce, “Bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra her yıl 100 bin konut için düğmeye basıldı. Sakarya’mızda da 445 konut yapılacak ve çekilişle hak sahibi olacak. Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde inşa edilecek konutların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. En kısa sürede tamamlanarak, teslim edileceğine inanıyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Geri Dön