19 / 04 / 2024

TOKİ'ye eleştiri: TT Arena'nın çatısından 8 metrelik parça koptu!

TOKİ'ye eleştiri: TT Arena'nın çatısından 8 metrelik parça koptu!

Şiddetli rüzgar nedeniyle TT Arenanın çatısından dün 8 metrelik parça koptu. Bugünkü Azerbaycan maçı öncesi bu durum korku yaratırken TOKİ eleştirildi!



Türkiyede insan hayatının ne kadar ucuz olduğu bir kez daha kanıtlandı...

TOKİnin 160milyon Euroya yaptığı, ülkemizin en modern stadı olduğu iddia edilen TT Arenanın çatısından dün 8metrelik bir parça koptu.

Şiddetli rüzgar nedeniyle yerinden kopan parça kuzey tribünün üstünde olduğu için tehlike ucuz atlatıldı. Ancak dün bomboş bekleyen stada bugün onbinler koşacak. Peki bu parça maç günü yerinden kopsaydı neler olurdu

8 metre ve 40 metreden düşen bir parçanın insan ölümüne yol açması büyük ihtimal, tabii yaşanacak olası panikte taraftarların birbirini ezmesi de bir başka kötü senaryo. Bu parça stadın güney yönünden kopsa TEM otoyoluna uçması da bir başka ihtimaldi.

G.Sarayın kullandığı stadın ev sahibi olan Sarı-Kırmızılılar ise bu olaya tepki gösterdi. Forumlarda Dua ediyorum Mecidiyeköye geri dönelim,  TOKİ  stadıyla GSGMde tabelasıyla övüne dursun stat parça parça kopuyor, TOKİ acaba stat yapmayı taş üstüne taş koymakmı sanıyor. Rüzgar testlerimi yapıldı mı sözleriyle bu olaya büyük tepki gösterildi.
Habertürk


Geri Dön