26 / 04 / 2024

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.



Ünlü oyuncu Tolga Karel, Türkiye’den taşındıktan sonra Amerika’ya yerleşti. Hürriyet’te yer alan habere göre; Amerika’da işlerini ilerleten ünlü oyuncu 2020 yılında Florida’da ev aldı.  Karel, yeni yatırım olarak şimdi de bir arsa satın aldı.

Önce ev sonra arsa

Ünlü oyuncu Tolga Karel, Türkiye’de oyunculuk yapmayı bırakarak Amerika’ya taşındı. Amerika’da yaşayan Karel’in 2020 yılında satın almış olduğu evin fiyatı 320 bin dolardı. Ünlü oyuncu Tolga Karel’in arsa satın alarak yeni yatırım yaptığı öğrenildi.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Evinin fotoğraflarını paylaştı

2020 yılında 320 bin dolar ödeyerek aldığı evinin fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşan Karel, fotoğraflar ile birlikte bir yazı yayınladı. Fotoğrafların açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

'Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler hayırlı olsun inşallah! Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla... Bunca emek, alın teri boşuna değilmiş̧! Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için...'

Her şey pahalı

Sosyal medya hesabından takipçileriyle iletişim halinde olan Tolga Karel, Amerika’daki yaşamın pahalılığından da bahsetti. Instagram hesabında takipçilerinin sorularını yanıtlayan Karel, hayat pahalılığı hakkında şu sözleri söyledi:

"Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar. Amerika'da covid sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30'a varan enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar... her şey... Hatta Greencard'ı olan birçok Türk dostum, arkadaşım vatandaşlık aldıktan sonra memlekete geri dönmek için adımlar atıyor ve bu konuda onlara hak veriyorum."

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!


Geri Dön