24 / 04 / 2024

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.



Oyuncu Tolga Karel ile eski eşi Azeri manken Günay Musayeva arasında sular durulmuyor. Oğlu Cihangir Can Önce için 500 liralık iştirak nafakası yetmediğini ve nafakanın aylık 5 bin liraya yükseltilmesini isteyen Musayeva, oyuncunun gayrimenkullerine de tedbir konulmasını istedi. Mahkeme oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkardığı villasına tedbir koydu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Musayeva, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Amerikalı eşine 20 bin dolara pırlanta yüzük aldı, düğün için 90 bin dolar harcadı. Benim çocuğumun ise doğuştan gelen konuşamama hastalığı var.


ABD'YE YERLEŞECEK

Bu kadar lüks içinde yaşarken çocuğu için 500 lira nafaka ödemesi akla, vicdana ters. Karel’in mal varlığını satıp ABD’ye yerleşme ihmali bulunduğu için taşınmazlarına tedbir konulsun ve nafaka 5 bin liraya çıkartılsın." Bu savunma üzerine mahkeme Karel'in evine tedbir kondu. 


Akşam 


Geri Dön