16 / 04 / 2024

Toni&Guy, Regnum Astrum Towers'da açılıyor!

Toni&Guy, Regnum Astrum Towers'da açılıyor!

Dünyaca ünlü Kuaför ve Güzellik Merkezi zinciri Toni&Guy, Türkiye'deki en büyük salonunu Regnum Astrum Towers'da açıyor!



Dünya'nın önde gelen kuaför ve güzellik merkezi zinciri Toni&Guy, Türkiye'deki en büyük salonuyla Regnum Astrum Towers sakinlerine hizmet verecek. Astrum Towers sosyal tesisleri içerisinde yer alacak Toni&Guy'la, projeden ev sahibi olanlar, saç ve güzellik konusunda eşsiz bir hizmet alma şansına kavuşacak. Regnum'un Mayıs ayında müşterilerine teslim edeceği Astrum Towers Projesi'nde yer alan Toni&Guy'da, bay, bayan ve çocuk bölümleri yer alacak. Saçla ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkezde, digital cilt bakımı, solaryum, vakum terapi, kimyasal peeling, therma shape (Radyo dalgaları presibiyle zayıflama) gibi bir çok uygulama da bulunacak.       

31 farklı ülkede 500 salon!

Türkiye'deki en büyük salonunu Astrum Towers içerisinde açan Londra merkezli Toni&Guy'ın, dünya üzerindeki 31 farklı ülkesinde yer alan 500'e yakın salonu bulunuyor. Londra Moda Haftası'nın ana sponsoru olan şirket, kuaförlüğün felsefesine evrensel bir boyut kazandırmasıyla tanınıyor.

Sakinlerine bir evden daha çok sosyal tesisleriyle de komple kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan Astrum Towers'ın sosyal tesislerinde, kuaför ve güzellik salonun yanı sıra açık ve kapalı havuz, fitness center, sauna, restoran, çarşı, açık ve kapalı otopark, spor alanları ve çocuk oyun parkı yer alacak.

Haramidere'de 34 bin metrekare üzerine inşa edilen, 5 blok ve 1285 daireden oluşan Regnum Astrum Towers, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 (dubleks) seçenekleri ile her gelir seviyesindeki müşterilere hitap ediyor. Astrum Towers projesinde bulunan açık ve kapalı havuz, fitness center, sauna, restoran, çarşı, açık ve kapalı otopark, spor alanları ve çocuk oyun parkıyla sakinlerine sporu ve eğlenceyi evlerinin bir adım ötesine getirecek.

Bloklarından birine yerleştirilecek gözlemevindeki teleskop ile sakinlerine uzayı izleme imkanı sunan Astrum Towers, bu özelliği ile ‘'ilk ve tek proje'' olma ünvanına sahip. Uzay gözlemevinde tüketicilerin kullanımına sunulan teleskopla daha önce hiç görmediğiniz bir gökyüzü görebilir ve kurulacak gök bilim kütüphanesi ile de merak ettiğiniz bütün bilgileri bulabilirsiniz.

Tel: 0212 620 71 71 / 444 0 782

http://www.regnum.com.tr/

http://astrumtowers.regnum.com.tr/  

[email protected]

 

İlgili haber

Krizde peşinat dönemi sona erdi

Astrum'da teslim öncesi fırsat

Astrum Towers'da kiradan kurtaran kampanya


Geri Dön