26 / 04 / 2024

Topkapı Beyaz Park Evleri satış fiyatları!

Topkapı Beyaz Park Evleri satış fiyatları!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Beyaz Park

Topkapı Beyaz Park Evleri satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor. Topkapı Beyaz Park Evleri projesinde dairelerin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor...




Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Beyaz Park projesi İstanbul Topkapı Davutpaşa Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Topkapı Beyaz Park Evleri projesi 15 bin 500 metrekare alanda yükseliyor.


Topkapı Beyaz Park Evleri projesi 5 blok olarak tasarlandı. Topkapı Beyaz Park Evleri projesinde 4 bin metrekare ticari alan, 11 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor.


Topkapı Beyaz Park Evleri projesi 371 adet daire ve 9 adet ticari birimden meydana geliyor. Topkapı Beyaz Park Evleri teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor.



Topkapı Beyaz Park Evleri satış fiyatları!


Topkapı Beyaz Park Evleri satış fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Topkapı Beyaz Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Topkapı Beyaz Park Evleri projesinde konutların alanları 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Topkapı Beyaz Park Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla, 30 aya kadar vade farksız ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.





Topkapı Beyaz Park Evleri adres: Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:34 Topkapı / İstanbul



Topkapı Beyaz Park Evleri iletişim

Telefon: 481 24 24

Web Sitesi: www.beyazparktopkapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön