26 / 04 / 2024

Torun Center'da avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla!

Torun Center'da avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında yapılacağı Torun Center projesinde yer alan daireler için banka kredisi ya da firma vadelendirmesi yapılıyor. Dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlıyor.




TORUN CENTER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE AVANTAJLI ÖDEME KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Torun Center projesi, Avrupa Yakası'nda Şişli Mecidiyeköy'de Eski Ali Sami Yen Stadı arazisinde yükseliyor. Proje; Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


Biri ofis ikisi rezidans olmak üzere 3 kule ve bahçe ofislerden meydana gelen  Torun Center  projesinde rezidans kuleleri 42 katlı ve ofis kulesi ise 36 katlı tasarlandı. 


Emre Arolat Architects tarafından tasarlanan Torun Center projesinin toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi. Projede daire büyüklükleri 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor. 


Torun Center da avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla!


Panoramik manzaraya sahip Torun Center projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Teslimlerin Ağustos 2015'te yapılacağı Torun Center projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlıyor. 


Torun Center projesi kapsamında yer alan daireler için firma bünyesinde ve banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Oranlar kişilerin peşinatlarına göre belirleniyor. 


Torun Center projesinin sosyal yaşam alanlarında spor alanları, buhar odaları, sauna, fitness center ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Torun Center adres : Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli



projeye sor



Geri Dön