24 / 04 / 2024

Torun Tower ödeme planı!

Torun Tower ödeme planı!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Towers

Torun Tower ödeme planı kapsamında banka kredili ödemeler yapılıyor. Esentepede 34 katlı olarak yükselen Torun Tower projesinde ofislerin kiralama metrekare birim fiyatı 17 dolar olarak belirlendi..




Torun Tower projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Yalnızca kiralamaların yapıldığı Torun Tower projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'ye bağlı Esentepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Torun Tower ödeme planı öncesinde projeden bahsedelim.


Esentepe Torun Tower projesi 400 milyon lira yatırım bedeline sahip. Tek blok olarak inşa ediliyor olan Esentepe Torun Tower projesi 34 katlı olarak yükseliyor. Torun Tower Esentepe projesi A sınıfı ofis projesi olarak yükseliyor.



Torun Tower ödeme planı!


Torun Tower ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Esentepe Torun Tower projesinin toplam inşaat alanı 92 bin 889 metrekare olarak belirtiliyor. Torun Tower projesinde ofis birimleri metrekaresi, 40 dolar, perakende birimleri 17 dolardan kiralanıyor.


Esentepe Torun Tower satış ofisi ile 0216 425 78 21'i arayarak görüşebilirsiniz. 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Torun Tower Esentepe projesi Gayrettepe Metro İstasyonu'na 10 metre mesafede yer alıyor.


Projede kule ve yatay ofis olmak üzere iki tip ofis bulunuyor. Torun Tower'da yatay ofisler 800 metrekare ile 1.900 metrekare arasında değişirken, kuledeki ofislerin alanları 350 metrekare ile 1000 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Torun Tower nerede?

Torun Tower adres : Büyükdere Cd Enka Binası No:108 Esentepe/İstanbul 


Torun Tower iletişim 

Telefon: (0216) 425 78 21

Web Adresi: www.toruntower.com


projeye sor



Geri Dön