28 / 03 / 2024

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Başakşehir parseli değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Değerlemeye konu taşınmaz, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi, Tem Otoyolu yan yolu üzerinde konumlu olan 858 ada 3 nolu parselde bulunuyor. Üst gelir düzeyine sahip ailelerin mesken yeri olarak tercih ettiği ve ticari hareketliliğin yoğun olduğu bir projede konumlu olan taşınmazın yakın çevresinde, ticari nitelikli binalar, Mall Of İstanbul, Ağaoğlu My World Sitesi, Halkalı Toplu Konutları, Masko ve İstoç gibi iş
hacminin büyük olduğu merkezler ve organize sanayi siteleri yer alıyor. Taşınmaz yaklaşık olarak, Atatürk Olimpiyat Stadyumuna 4 km, TEM Otoyolu Mahmutbey Gişelerine 300 m, E-5 Karayoluna 8 km, 4,5 km, mesafede konumlanıyor.

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO Başakşehir parseli için KDV hariç 116 milyon 550 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil 137 milyon 529 bin TL değer belirlendi. 
 
Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Başakşehir parseli 2021 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin Esaslar Tebliğinin 40. maddesi uyarınca ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön