23 / 04 / 2024

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kemankeş değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerlemeye konu taşınmaz, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mahallesi, Tophane İskele Caddesi üzerinde yer alıyor. 64 ada 23 parselde bulunan gayrimenkul ': Arsa Dükkan Garaj ve 6 Adet Odası Olan Kargir Dükkan' niteliğine sahip. Tophane Bölgesinde, Galataport Proje Alanı’nın karşısında yer alan taşınmazın yakın çevresinde İstanbul Modern, Amerikan Pazarı, Kılıç Ali Paşa Camii ve tarihi hamamı ile eski
medrese binası bulunuyor. Taşınmaz tarihi temelleri olan ve popülerliği son dönemde artan bir bölgede bulunması ve bölgede yaşanan dönüşüm hareketlerinden olumlu etkilenmesiyle dikkat çekiyor. Taşınmaz yakın çevresinde zemin katları dükkan, normal katları büro veya işyeri olarak kullanılan 3 – 6 katlı apartmanlar ve eski eser tescilli yapılar bulunuyor. Taşınmaz, Meclis-i Mebusan Caddesi, Kaptan-ı Derya Kılıç Ali Paşa Camisi’ne 90 metre, Tophane Meydan Çeşmesi’ne 100 metre, Tophane Tramvay Durağı’na 190 metre, Nusretiye Camisi’ne 330 metre, Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Taksim Binası’na 890 metre, Galata Kulesi’ne 1 kilometre, Taksim Meydanı’na 1,3 kilometre, Kabataş Meydanı’na ve Kabataş Tramvay Durağı’na 1,4 kilometre, Dolmabahçe Camisi’ne 1,8 kilometre mesafede konumlanıyor. Taşınmaza özel araç ulaşım sağlanabildiği gibi toplu taşıma araçlarıyla ulaşım kolaylıkla sağlanıyor. 

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulü için takdir edilen değerler şu şekilde oldu:

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Kemankeş 2021 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin Esaslar Tebliğinin 40. maddesi uyarınca ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 

Değerleme raporu için tıklayın 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön