25 / 04 / 2024

Torunlar GYO'dan asansör kazası ile ilgili basın açıklaması!

Torunlar GYO'dan asansör kazası ile ilgili basın açıklaması!

Torunlar GYO Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde devam etmekte olan inşaatındaki ayrıntıları henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşmiş olan elim asansör kazası ile ilgili bilgilendirme yaptı.



Torunlar GYO Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde devam etmekte olan inşaatındaki ayrıntıları henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşmiş olan elim asansör kazası ile ilgili bilgilendirme yaptı. Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;



Acımız Büyük!


Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde devam etmekte olan inşaatımızdaki ayrıntıları henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşmiş olan elim asansör kazası ile ilgili bilgilendirme:


 1.Bu kaza ile ilgili adli soruşturma derhal başlatılmıştır. Sonuçlarını en yakın takipçisi olarak izleyeceğiz.

 

2. Kurumumuzca olayın bütün yönleriyle araştırılması için gerekli teknik ekipler görevlendirilmiştir.


 3. Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilediğimiz işçi kardeşlerimizin ve ailelerinin her türlü hakkı hukuku tüm alt yüklenicilerde çalışanlar da dahil sorumluluğumuz ve güvencemiz altındadır.


4.   İnşaat ve tüm faaliyet durdurulmuştur. Bütün soruşturmalar tamamlandıktan ve güvenlik sistemleri defaatle gözden geçirildikten sonra tekrar faaliyete geçilecektir.


5. Konunun gerek teknik ayrıntısı gerekse bütün yönleriyle bilgilendirilmek üzere bugün saat 10.30’da Dedeman Hotel‘de kurumumuzca bir basın toplantısı düzenlenecektir. Ayrıca yarından itibaren iki saat aralıklarla gerekli bilgilendirme yapılacak, gelişmeler medyamız, kamuoyu, rahmetli işçi kardeşlerimizin yakınlarına iletilecektir.


Saygılarımızla


Torunlar GYO

 



Geri Dön