29 / 03 / 2024

Fikret İnan'dan asansör kazası açıklaması!

Fikret İnan'dan asansör kazası açıklaması!

Esenyurt'taki asansör kazası ile ilgili açıklama yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan kısa süre sonra çalışmalara başlayacaklarını ve yıl sonuna kadar projeyi tamamlayacaklarını söyledi...




İstanbul Esenyurt'taki Mobilyacılar Çarşısı içerisinde bulunan Fi Yapı'da yük asansörü 20'nci kattan düşmüş ve asansörün altında kalan 3 işçi hayatını kaybetmişti. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan yaptığı açıklamada; "Fi Side projemizde kaza sonucu 3 işçi kardeşimizi kaybetmiş bulunmaktayız. Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" dedi, İnan kısa süre sonra çalışmalara başlayacaklarını ve yıl sonuna kadar projeyi tamamlayacaklarını da sözlerine ekledi. 


İşte Fikret İnan tarafından yapılan açıklama:


Fikret İnan dan asansör kazası açıklaması!



Bakanlık'tan Fi Yapı asansör kazası açıklaması!


Neler olmuştu?

Esenyurt Fi Side projesinin 2012 Haziran'da teslim edilmesi gerektiğini söyleyen ve 5 Nisan 2015 tarihinde Esenyurt Fi Side satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştiren Fi Side mağdurları tarafından seçilen Fi Side Dayanışma Platformu temsilcileri 9 Nisan ve 8 Eylül 2015 tarihinde de Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile görüşüp projeleri hakkında bilgi almışlardı. Son olarak Büyükçekmece Adliyesi'ne giderek Fi Yapı hakkında suç duyurusunda bulunan temsilciler gelişmeleri yakından takip edeceklerini belirtmişti.


Fi Yapı'nın Esenyurt'taki binasında yük asansörü düştü!


2008'de satışa çıkmıştı

Fi Yapı'nın 2008 yılında satışa sunduğu Fi-Side projesi, 54 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 3 bin 223 konutun yer aldığı Fi Yapı Fi Side projesinde 20 bin metrekare ticari alan mevcut.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön