29 / 03 / 2024

Torunlar GYO basın açıklaması

Torunlar GYO basın açıklaması

Torunlar GYO şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturma süreci devam etmekte ve bu süreç şirketin tüm birimleri tarafından dikkatle takip edilmektedir.

Torunlar GYO'dan asansör kazası ile ilgili basın açıklaması!

Torunlar GYO Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde devam etmekte olan inşaatındaki ayrıntıları henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşmiş olan elim asansör kazası ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hisselerini devraldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap'ın inşa edileceği İstanbul, Eyüpsultan, 858 Ada, 2 Parsel'de yer alan 43 bin 405 metrekarelik arsanın 2484745/434056 hissesini devraldı. Aynı zamanda, KİPTAŞ'a ait olan 1752316/4340561 hisseli tapu devrinin de tamamlandığı da belirtildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu. İşte Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değerleme raporu...

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

Torunlar GYO'dan Kanal İstanbul arazisi açıklaması!

Torunlar GYO, basın yayın organlarında çıkan Aziz Torun'un ve Torunlar GYO'nun Kanal İstanbul güzergahında arazi sahibi olduğu haberlerini yalanladı.

Torunlar GYO, İkitelli arsasının arsa payı karşılığı kat yapım sözleşmesini feshetti!

Torunlar GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, İkitelli'deki arsasının kat yapım sözleşmesi feshettiğini açıkladı.

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Torunlar GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Torunlar GYO basın açıklaması Haberi

Torunlar GYO basın açıklaması

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;

Torunlar GYO şantiyesinde meydana gelen ve 10 kişinin  hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturma süreci devam etmekte ve bu süreç şirketin tüm birimleri tarafından dikkatle takip edilmektedir. 


Şirketimizin şantiyesinde meydana gelen ve 10 kardeşimizin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturma süreci devam etmekte ve bu süreç şirketimizin tüm birimleri tarafından da dikkatle takip edilmektedir. Savcılık konuya ilişkin tüm tarafların ifadesini almaktadır. Ayrıca konuyla ilgili olarak teknik rapor oluşturulması amacıyla bilirkişi incelemesi yaptırılmış olup rapor beklenmektedir.


Kazada vefat eden tüm kardeşlerimizi bu vesile ile bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına başsağlığı dileklerimizi yineliyoruz. Kaza nedeniyle yakınlarının mağduriyetini giderebilmek, bir nebze olsun acılarını hafifletebilmek için üzerimize düşen tüm görevleri yapacağımızı kamuoyunun bilgisine arz...