20 / 04 / 2024

Toshiba kablosuz adaptör ile evinizde ve ofisinizde kendi içerik merkezinizi oluşturun!

Toshiba kablosuz adaptör ile evinizde ve ofisinizde kendi içerik merkezinizi oluşturun!

Toshiba kablosuz adaptör ile evinizde ve ofisinizde kendi içerik merkezinizi oluşturun. Yeni STOR.E Kablosöz Adaptör, sekiz adede kadar mobil cihazdan HDD’ye kablosuz olarak veri aktarabilmenin özgürlüğünü yaşatıyor.



TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş.,Toshiba’nın yeni ağ depolama ürünleri kategorisine ait yenilikçi  STOR.E Kablosuz Adaptör modelini duyurdu. Kullanıcıların akıllı telefonlarından, tabletlerinden, PC ve Mac cihazlarından HDD’lerine farklı kablolar kullanmaya gerek kalmadan kablosuz olarak verileri aktarabilecekleri, paylaşabilecekleri, indirebilecekleri, saklayabilecekleri ve erişebilecekleri STOR.E Kablosuz Adaptör, Toshiba tarafından kullanıcılara kablosuz  yaşamın rahatlığını sunmak üzere özel olarak geliştirildi. 


STOR.E Kablosuz Adaptör mobil cihazları kablosuz olarak HDD’ye bağlayabilmeyi sağlarken, mobil cihazlardaki depolama yükünü de hafifletmeye yardımcı oluyor. Kullanıcı, STOR.E Kablosuz Adaptörü HDD cihazına ve güç kablosuna bağlayarak aynı anda çok sayıda cihaza bağlanabiliyor ve mobil cihazlardan HDD’ye ve HDD’den mobil cihazlara veri aktarabiliyor. Böylece daha çok fotoğraf çekmek, daha fazla müzik depolamak ve daha fazla film seyretmek için gereken depolama alanından önemli ölçüde yer kazanılmış oluyor.


STOR.E Kablosuz Adaptör saniyeler içinde HDD cihazınızda kayıtlı değerli verilere erişmenizi sağlayarak, fotoğraf ya da video paylaşımını son derece hızlı hale getiriyor. Kablosuz Adaptör tek bir seferde sekiz adede kadar cihaza bağlanabiliyor. Ayrıca Internet Pass-Through Modu ile internet hızı asla etkilenmediğinden dolayı kullanıcılar eş zamanlı olarak hem HDD’lerine erişebiliyor, hem de interneti kullanabiliyorlar.


TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada, “Günlük yaşantımızda verilerimiz yaşamımızın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Verilerimizi hem güven altında tutmak hem de verilerimize düzenli olarak erişebilmek hepimizin ihtiyacı haline geldi. Toshiba olarak kullanıcıların değerli verilerini korurken kablosuz olarak mobil cihazlarından daha fazla verim alabilecekleri bir çözüm geliştirdik. STOR.E Kablosuz Adaptör hem iş, hem de veri açısından yoğun yaşantılarımız için mükemmel bir çözüm.” dedi.


Tüm bunlara ek olarak, Kablosuz Adaptör el çantanıza veya notebook çantanıza rahatlıkla sığacak ince ve kompakt bir tasarıma sahip. Yalnızca 24 gr. hafifliğinde ve 63 x 48 x 10mm boyutundaki Adaptör, 300Mb/s’ye kadar aktarım oranına sahip.  Geniş uyumluluk özellikleri ile hem Mac’ler hem’de PC’ler ile çalışabilen cihazın  ücretsiz Android™ ve iOS® mobil uygulamaları mevcut.



Geri Dön