25 / 04 / 2024

kablosuz adaptör nedir

kablosuz adaptör nedir

Toshiba kablosuz adaptör ile evinizde ve ofisinizde kendi içerik merkezinizi oluşturun. Yeni STOR.E Kablosöz Adaptör, sekiz adede kadar mobil cihazdan HDD’ye kablosuz olarak veri aktarabilmenin özgürlüğünü yaşatıyor.

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

A101’de mikser 1300 TL’ye, çay makinesi 580 TL’ye, kablosuz hoparlör 140’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 11 Mayıs’ta mikser 1300 TL’ye, çay makinesi 580 TL’ye, kablosuz hoparlör 140’ye düşecek. İşte 11 Mayıs A101 fiyat listesi...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Deprem bölgesinde ayakta kalan 2 binada gündeme gelen sismik izolatör nedir?

Kahramanmaraş depremlerinde iki hastane binası ayakta kaldı. Bu binaların zemininde kullanılan sistem merak konusu oldu. Sismik izolatör olarak kullanılan sistem nedir ve nasıl işe yarıyor?

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Hisse tevhidi nedir? Hisse tevhidi işlemi nasıl yapılır?

Tapu işlemleri içerisinde yer alan hisse tevhidi nedir? Hisse tevhidi işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar…

Beslenme desteği nedir? Beslenme desteği nasıl alınır? Beslenme desteği kimlere verilir?

Beslenme desteği nedir, kimlere verilir? Beslenme desteği nasıl alınır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler…

A101'e Gosmart Bluetooth kulaklık, Phılıps şarj adaptörü geliyor! işte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 29 Eylül 2022 kataloğunda teknolojik ürünler en hesaplı fiyatlarla satışta. Peki A101'de teknolojik ürünler ne kadar kaç TL? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kamulaştırma nedir? Kamulaştırma nasıl yapılır?

Kamulaştırma nedir, kamulaştırma nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte merak edilenler!

İskan, yapı kullanma izni nedir? İskan nasıl alınır?

İskan nedir ve İskan nasıl alınır? soruları emlak, konut alanlarında sıkça yöneltilen sorular arasındadır. İşte iskan konusuna dair merak edilenler!

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

kablosuz adaptör nedir Haberi

kablosuz adaptör nedir

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş.,Toshiba’nın yeni ağ depolama ürünleri kategorisine ait yenilikçi  STOR.E Kablosuz Adaptör modelini duyurdu. Kullanıcıların akıllı telefonlarından, tabletlerinden, PC ve Mac cihazlarından HDD’lerine farklı kablolar kullanmaya gerek kalmadan kablosuz olarak verileri aktarabilecekleri, paylaşabilecekleri, indirebilecekleri, saklayabilecekleri ve erişebilecekleri STOR.E Kablosuz Adaptör, Toshiba tarafından kullanıcılara kablosuz  yaşamın rahatlığını sunmak üzere özel olarak geliştirildi. 


STOR.E Kablosuz Adaptör mobil cihazları kablosuz olarak HDD’ye bağlayabilmeyi sağlarken, mobil cihazlardaki depolama yükünü de hafifletmeye yardımcı oluyor. Kullanıcı, STOR.E Kablosuz Adaptörü HDD cihazına ve güç kablosuna bağlayarak aynı anda çok sayıda cihaza bağlanabiliyor ve mobil cihazlardan HDD’ye ve HDD’den mobil cihazlara veri aktarabiliyor. Böylece daha çok fotoğraf çekmek, daha fazla müzik depolamak ve daha fazla film seyretmek için gereken depolama alanından önemli ölçüde yer...