19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

 Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan projede ev fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?



Sosyal alanlar içerisinde projede kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede villaların fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişerek dizayn edildi.


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen  Toskana Orizzonte  Arıkan Yapı  projesi toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor.


Konut fiyatlarının 650 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de inşa edilen proje ulşaım bilgileri kapsamında  Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön