24 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.



Toskana Orizzonte Evleri Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin birinci etapta Eylül 2015, 2. etapta Haziran 2016 tarihinde yapılması planlanıyor. 


Konutların 3 ve 7 odalı olarak dizayn edildiği  Toskana Orizzonte  Büyükçekmece Villaları 1 milyon 68 bin metrekarelik arazi üzerine yayılıyor. Projede toplam 187 adet konut bulunuyor.


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödenebiliyor.


Emaar Toskana Orizzonte'de squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi, yarı basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, Sağlık Kulübü, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, açık tenis ve yürüyüş alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön