19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri iletişim bilgileri!

Toskana Orizzonte Evleri iletişim bilgileri!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.



Ortak kullanım alanları içerisinde projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Banka kredisine uygun ödeme şekli bulunan projede teslime kadar vade imkanı sunuluyor. Projede villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi.


Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor.


Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede ev fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İlk etabı bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Toskana Orizzonte Evleri iletişim bilgileri!

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön