20 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte projesinde 625 bin dolara villalar!

Toskana Orizzonte projesinde 625 bin dolara villalar!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

3 oda ve 7 odalı villalardan meydana gelen Toskana Orizzonte projesinde villaların fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler ilk etapta bu yılın Eylül ayında yapılacak.



Toskana Orizzonte projesi, Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Proje; Büyükçekmece'de inşa ediliyor. 


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen  Toskana Orizzonte  projesinin arsa alanı ise 1 milyon 68 bin metrekare. 


Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa seçenekleri 3 oda ve 7 oda şeklinde tasarlandı. Toskana Orizzonte projesinde daire fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. 


Teslimlerin ilk etapta Eylül 2015 ve ikinci etapta Haziran 2016'da yapılacağı Toskana Orizzonte projesinde banka kredisi ile ödemeler yapılıyor. 


Toskana Orizzonte projesinin sosyal alanlarında Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, yürüyüş alanları, açık tenis, squash ve padel kortları yer alıyor. 


Toskana Orizzonte projesi, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre ve TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com


projeye sor



Geri Dön