20 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte satılık villa

Toskana Orizzonte satılık villa

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahalle/Köy, Sırtköy Çiftliği Mevkii'nde yer alan Toskana Orizzonte'deki villa icradan satışa çıkarıldı. 

Toskana Orizzonte'de 109 villanın yüzde 60'ı satıldı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, satışları devam eden Toskana Orizzonte projesinin lansmanından bu yana ilk iki etapta yer alan 109 villanın yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte projesinde 625 bin dolara villalar!

3 oda ve 7 odalı villalardan meydana gelen Toskana Orizzonte projesinde villaların fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler ilk etapta bu yılın Eylül ayında yapılacak.

Toskana Orizzonte: Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat!

Toskana Orizzonte projesinde merdiven inip çıkmak zorunda kalmadan tüm odalara ulaşabilme imkanı sunan tek katlı villa yaşamı sizleri bekliyor. Yatay yaşam konsepti ile hazırlanan Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

Toskana Orizzonte ödeme planı!

Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplamda 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı proje Emaar ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları vilaların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta olan proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor.

Toskana Vadisi projesinde yüzde 1 KDV ile tek katlı villa !

TÜRKİYE’de ilk kez Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen “tek katlı villa yaşam konsepti”, Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi içinde Toskana Orizzonte ile hayat buluyor.

Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri!

Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. Toplam 187 adet villa şeklinde tasarlanan proje İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim numarası 0212 850 83 00 olarak belirlendi. Lansmanı 21 Nisan Salı günü yapılacak olan proje 1.068 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim için 0 212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Toskana Orizzonte satılık konut!

Toskana Orizzonte satılık konut fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Toskana Orizzonte satış fiyatları villaların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye Yapı tarafından inşa edilen projede 187 adet villa yer alıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte satılık villa Haberi

Toskana Orizzonte satılık villa

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahalle/Köy, Sırtköy Çiftliği Mevkii'ndeki Toskana Orizzonte'de bulunan villa 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 27 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Özellikleri : İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, 236 Ada, 1 Parsel, KARAAĞAÇ Mahalle/Köy, Sırtköy Çiftliği Mevkii, 154 Nolu Bağımsız Bölüm A- Adres ve Tapu Özellikleri: Satışa konu taşınmaz tapunun; İstanbul İli,Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Köyü, 1.068.807,61 metrakare yüzölçümlü, 236 ada 1 parsel, "villa tipi konut, alışveriş merkezi, yönetim binası ve atık su arıtma tesisi" nitelikli ana taşınmazda kat irtifakı kurulu "villa" nitelikli 154 numaralı bağımsız bölümdür. Taşınmaz adres olarak Büyükçekmece İlçesi, KaraağaçMahallesi, Sırtköy Bulvarı üzerinde "Toskana VillaIarı" olarak adlandırılmış sitede "33JB" dış kapı numarasında yer almaktadır.

Kıymeti :...