26 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toskana Orizzonte satılık ev!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.



Lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ettiği proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor. 


Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği projede banka kredisine uygun ödeme şekli bulunuyor. Projede teslime kadar vade imkanı sunuluyor.


Sosyal alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan  Toskana Orizzonte  projesi ulaşım bilgisi kapsamında Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toskana Orizzonte satılık ev fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projenin  ilk etabı bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön