25 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?



Toskana Orizzonte Konutları'nın ilk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında, 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


"Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  nerede?" sorusuna İstanbul Büyükçekmece yanıtını verebiliriz. Villaların 3 oda ve 7 odalı şekilde tasarlandığı projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 187 tane villa ve 16 tane mağazadan oluşan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'nin sosyal donatı alanları içerisinde; kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü,  SPA ve güzellik merkezi, açık tenis ve yürüyüş alanları, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte Büyükçekmece Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 



Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?


Toskana Orizzonte Büyükçekmece satış ofisi 

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön