19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte nerede?



İlk etap teslimlerinin eylül ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Toskana Orizzonte Villaları 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 187 adet villa ve 16 adet mağazaya yer veriliyor.


Bugün basına tanıtılan Toskana Orizzonte Konutları Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor. Projede konut fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte 'de Sağlık Kulübü, squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi, kids gym, açık tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurlarına sahip Dolce Vita Yaşam gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Toskana Orizzonte nerede?

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen Toskana Orizzonte Metrobüs TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre , Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Tek katlı villa yaşam konseptiyle geliştirilen Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede yer alan villaların büyüklükleri 695 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Toskana Orizzonte nerede?

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön