28 / 03 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak inşa edilen Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Emaar Toskana Orizzonte nerede?



Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile hayata geçirilen  Toskana Orizzonte  Büyükçekmece'de fiyatlar 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 8 farklı tipte villa seçenekleri sunuluyor.


Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Toskana Orizzonte'de banka kredisi kullanılabiliyor. Teslime kadar vade fırsatı sağlayan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Emaar Toskana Orizzonte Evleri Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, açık tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi gibi sosyal olanaklara sahip. 


Emaar Toskana Orizzonte nerede?

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan Toskana Orizzonte Villaları Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre yakın mesafede yer alıyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 1. etap teslimlerinin bu yıl eylül ayı içerisinde, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Orizzonte satış ofisi 

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön