28 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte ödeme planı!

Toskana Orizzonte ödeme planı!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplamda 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı proje Emaar ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



İlk etap teslimleri 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşecek olan  Toskana Orizzonte  Villaları'nın 2. etap teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılacak. Projede villa fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. 


Toskana Orizzonte ödeme planı ile banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak yükselen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Konutları İstanbul Büyükçekmece'de, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte 'de kids gym, açık tenis, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları,Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi,  yürüyüş ve jogging parkurları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında teslime kadar vade fırsatı sağlanıyor. Satış süreci devam eden proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Toskana Orizzonte adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Orizzonte satış ofisi telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön