24 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Konutları teslim tarihi!

Toskana Orizzonte Konutları teslim tarihi!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Toskana Orizzonte Konutları teslim tarihi ilk etap bu yıl Eylül'de yapılması planlanıyor.



Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor


Sosyal kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lansmana özel fırsatlar ile satışları devam ettiği projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toskana Orizzonte Konutları teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön