24 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri!

Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin ilk etabı bu yıl teslim edilecek. Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği projede lansmana özel fırsatlar ile satışları devam ediyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Banka kredisine uygun ödeme sağlanan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Toskana Orizzonte Konutları fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler ilk etap bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor. 


Toskana Orizzonte Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön