17 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Emaar ulaşım!

 Toskana Orizzonte Emaar ulaşım!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede Dolce Vita Yaşam Kulübü bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.



Toskana Orizzonte Emaar projesinde donatılar olarak squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü bulunuyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projedeki villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı. Proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.


Villa teslimlerinin Haziran 2016 yılında yapılacağı projede fiyatlar metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Toskana Orizzonte Emaar ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön