29 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte Emaar satılık!

Toskana Orizzonte Emaar satılık!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte Emaar satılık ilk etap teslimleri bu yıl Eylül de teslim edilecek.



Toplam 187 villa ve 16 mağazadan meydana gelen projede banka  kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor.


Teslime kadar vade imkanı sunan projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstereriyor. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. 


Sosyal ortak alanları arasında projede yürüyüş ve jogging parkurlar, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında  Toskana Orizzonte  Emaar projesi TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen proje ilk etap teslimleri bu yıl Eylül de, 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Toskana Orizzonte Emaar satılık 180 metrekarelik villa fiyatı 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Toskana Orizzonte iletişim

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön