25 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.



Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede ansmana özel fırsatlar ile satışları devam ediyor. Projenin banka kredisine uygun olarak satışı devam ediyor.


Toplam 16 mağazanın yer aldığı projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje  Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre,  Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede  yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi kapsamında ilk etap bu yıl Eylül'de,  2. etap teslimleri Haziran 2016 yılında yapılacak. Projede villalar 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön