18 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Villaları teslim tarihi!

 Toskana Orizzonte Villaları teslim tarihi!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Toskana Orizzonte Villaları teslim tarihi ilk etap bu yıl Eylül'de yapılması planlanıyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede  yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Banka kredisine uygun ödeme sağlanan proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarının devam ediyor.


Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği  Toskana Orizzonte  Villaları projesi toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede teslime kadar taksit imkanı sağlanıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor.


Toskana Orizzonte Villaları lokayson bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toskana Orizzonte Villaları teslim tarihi olarak ilk etap evleri bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor. Projedeki evlerin fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön