28 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri fiyta listesi

Toskana Orizzonte Evleri fiyta listesi

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Toskana Orizzonte'de 650 bin dolara villalar!

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alan projede toplamda 187 adet daire yer alıyor. Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında değişiyor.

Emaar Türkiye Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde toplamda 187 adet daire bulunuyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yayılan projede villalar hemen teslim ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap 2016'da teslim!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip Toskana Orizzonte projesinde Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Proje konum olarak İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçen Toskana Orizzonte Projesi’nin toplantısı 29 Aralık 2015 günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleşecek.

Toskana Orizzonte'de banka kredili ödemelerle! 650 bin dolara!

İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte'de villalar hemen teslim ediliyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip projede fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına yayılan Toskana Orizzonte'de Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim! 650 bin dolara!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Toskana Orizzonte'de 109 villanın yüzde 60'ı satıldı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, satışları devam eden Toskana Orizzonte projesinin lansmanından bu yana ilk iki etapta yer alan 109 villanın yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Evleri fiyta listesi Haberi

Toskana Orizzonte Evleri fiyta listesi

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede ansmana özel fırsatlar ile satışları devam ediyor. Projenin banka kredisine uygun olarak satışı devam ediyor.


Toplam 16 mağazanın yer aldığı projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje  Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre,  Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede  yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi kapsamında ilk etap bu yıl Eylül'de,  2. etap teslimleri Haziran...