25 / 04 / 2024

Toskana Vadisi, Concierge servisini başlattı!

Toskana Vadisi, Concierge servisini başlattı!

Site sakinlerine spor ve yaşam merkezinden bu yıl sonunda açılacak olan alışveriş merkezlerine   kadar pek çok alanda hizmet sunan Toskana Vadisi, şimdi de ˜Concierge*" servisini başlattı



Toskana Vadisi, ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Site sakinlerine spor ve yaşam merkezinden bu yıl sonunda açılacak olan alışveriş merkezlerine   kadar pek çok alanda hizmet sunan Toskana Vadisi, şimdi de ˜Concierge*" servisini başlattı. Concierge servisini ise Back-up veriyor.

Toskana Vadisi projesiyle Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Emaar Türkiye, hizmetlerine yenilerini katmaya devam ediyor. Toskana Vadisi, site sakinlerinin her türlü sorununa çözümler sunmak için ˜concierge" servisi başlattı. Concierge servisi için de Back-up ile anlaşıldı. Toskana Vadisi"ne özel bir numaradan hem İngilizce hem de Türkçe Concierge hizmeti alınabilecek. Concierge servisi, Back-up garantisi ile Toskana sakinlerine sunuluyor.

Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü şžen, Back-up"la yapılan anlaşma ile Toskana Vadisi sakinlerine yepyeni olanaklar sunduklarını söyledi. Toskana Vadisi Projesi"nde her şeyin site sakinleri için düşünüldüğünü kaydeden şžen, œBack-up sunduğu ürün ve hizmet nedeniyle tercih ettiğimiz bir kurum oldu. Site sakinlerimiz Back-up sayesinde ücretsiz danışmanlık ve bilgilendirme hizmeti alabilecek. Böyle bir anlaşma ile ev sahiplerimize ek bir hizmet daha sunmaktan dolayı Emaar Türkiye olarak çok memnunuz dedi.

Back-up sistemi dahilinde Toskana Vadisi sakinlerine ücretsiz danışmanlık hizmeti de verilecek. Bunlar; seyahat danışmanlığı, eğlence danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı, pet pansiyon “ veteriner danışmanlığı¦ Bu hizmetlerin yanı sıra   ˜Nerede ne giyilir", ˜Nereye gidilir", ˜Almak istediğiniz ürünleri nerede ne kadara alırsınız" gibi sorulara da yanıt veriyor.

Her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik hizmetler sunan Back-up ayrıca bilgilendirme hizmeti sunuyor. Bu hizmete göre Toskana sakinleri ulaşmak istediği her türlü kurumun isim, adres ve telefon numarası bilgilerine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

* Concierge genellikle otellerde ve lüks sitelerde bulanan ve danışmanlık hizmeti veren bir departmandır.


Geri Dön