26 / 04 / 2024

Toya Vista'da yaşam başladı! 120 aya varan vade seçenekleri!

Toya Vista'da yaşam başladı! 120 aya varan vade seçenekleri!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Toya Yapı'nın Avcılar'daki projesi Toya Vista kapılarını açtı. Projede konut satışları uygun ödeme seçenekleriyle devam ediyor. Proje Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede yer alıyor.



Toya Yapı tarafından Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da konutların teslimine  başlandı. Az sayıda dairenin kaldığı projede 5 bin TL peşinat yüzde 1 KDV avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile konut sahibi olmak mümkün. Toya Vista'da 99 metrekare ile 162 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toya Vista'da deniz ve göl manzarasının bulunduğu 15'inci katta konumlanan sosyal tesislerde fitness center, buhar banyoları ve açık 

havuz gibi imkanlar sunuluyor.  Projede ayrıca kafeterya, çocuk oyun parkı, çok amaçlı basketbol ve futbol sahası, vade aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme  alanları da yer alıyor.


Toya Vista'da  ticari  birimlerin kiralanmasına da devam ediliyor. E-5'e ve Avcılar metrobüs  durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede bulunuyor.


Posta 


projeye sor



Geri Dön