20 / 04 / 2024

Toya Vista nerede

Toya Vista nerede

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista’da son fırsatlar. Toya, az sayıda dairenin kaldığı projede yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi yapıyor.

Toya Vista ödeme seçenekleri!

Konut fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Vista'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İşte Toya Vista ödeme seçenekleri...

Toya Vista'da yaşam başladı! 120 aya varan vade seçenekleri!

Toya Yapı'nın Avcılar'daki projesi Toya Vista kapılarını açtı. Projede konut satışları uygun ödeme seçenekleriyle devam ediyor. Proje Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Toya Vista’da yaşam başladı! 5 bin lira peşinatla!

Avcılar’da inşa edilen Toya Vista’da konutların teslimine başlandı. Az sayıda dairenin kaldığı seçkin projede ev sahibi olmak isteyenler, 5.000 TL peşinat, %1 KDV avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile hayallerini gerçekleştirme şansına sahipler

Toya Vista'nın yüzde 50'den fazlası satıldı! Yüzde 1 KDV!

Toya Vista projesinde yılın ilk kampanyası başladı. Projede %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toya Vista’da teslime 5 ay kaldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista yüzde 1 KDV avantajı ile 5 ay sonra teslim ediliyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Toya Vista Ağustos 2014'te teslim edilecek! Yüzde 1 KDV!

TOYA Yapı'nın Avcılar'da inşa ettiği Toya Vista'da Şubat sonuna kadar devam edecek olan kampanyada yüzde 1 peşinat ve 120 aya kadar taksitli ödeme imkanı bulunuyor. Toyo Vista'da yaşamın Ağustos 2014'te başlaması hedefleniyor.

Toya Vista'da denize karşı spor yapılacak!

Toya Yapının Avcıların merkezinde inşa ettiği Toya Vista'da sosyal donatılar projenin 15'inci katında konumlanıyor. Şirket yetkilileri deniz ve göl manzarasını konut alanların ayaklarının altına serdiklerini belirtti...

Toya Yapı Avcılar Toya Vista'da 12 ay 900 lira taksitle!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezindeki projesi Toya Vista’da %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toya Vista'da 1 yıl taksit erteleme fırsatı! 900 TL taksitle!

Toya Yapı tarafından Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista’da, ev sahibi olmayı planlayanlar için, sadece %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Toya Vista'dan yeni yıla özel kampanya!

TOYA Yapı, Avcılar'm merkezinde inşa ettiği Toya Vista'da yeni yıl kampanyası düzenliyor. Projeden ev almak isteyenler için yüzde 1 peşinat ile bir yıl taksit erteleme ya da ilk 12 ay 900 TL taksit imkanı sunuluyor...

Toya Vista’da yeni yıl kampanyası! İlk 12 ay 900 TL taksitle!

Toya Yapı tarafından Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista’da, ev sahibi olmayı planlayanlar için, sadece %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Toya Vista Avcılar vaziyet planı!

Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen Toya Vista Avcılar vaziyet planı haberimizde bulunuyor. Toya Vista Avcılar vaziyet planı na göre proje tek blok olarak yükseliyor...

Toya Vista projesinde daireler 333 bin liradan satışa sunuluyor!

6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Toya Vista'da konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede konutlar 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Toya Vista Avcılar'da fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor!

Yüzde 5 peşinatla Toya Vista Avcılar'da fiyatlar 333 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avcılar Toya Vista Konutları'nda daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

30 ile 45 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan TOYA Beykoz Korubaşı projesinin ruhsatı 2018 yılına kadar çıkacak. Peki TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Next nerede?

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Next projesi 300 milyon yatırım bedeline sahip. Peki Toya Next nerede inşa ediliyor?

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista’da yüzde 1 KDV avantajı!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Evleri daire fiyatları 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 aidat hediye!

TOYA Yapı'nın Avcılar'ın merkezinde insa ettiği Toya Vista'dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista'da fiyatlar 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm ToyaVista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Avcılar'da Temmuz'da ev alanlara 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Moda Evleri nerede?

Toya Yapı imzası ile inşa edilen Toya Moda Konutları alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatları 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Toya Moda Evleri nerede?

Toya Vista Avcılar'da yüzde 10 peşinatla 120 ay taksit!

Toya Yapı tarafından Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da son fırsatlar başladı. Toya Yapı, az sayıda dairenin kaldığı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi olmaya çağırıyor.

Toya Vista nerede Haberi

Toya Vista nerede

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista’da son fırsatlar. Toya, az sayıda dairenin kaldığı seçkin projeden ev sahibi olmak isteyenleri, yüzde 10 peşinat ve  120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi yapıyor.


Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimari yapısı ile dikkat çeken, denizin ve gölün doğal güzelliğinin birleştiği ve yaklaşık 4 bin metrekare yeşil alanda konumlanan Toya Vista’da yaşam başladı. 

Sınırlı Sayıda Dairelere Cazip Ödeme Kolaylıkları

Toya Vista merkezi konumu ve ödeme avantajları ile tercih edilirken, dairelerin tapuları teslim anında hemen veriliyor. Lokasyon değeri, projenin merkezi konumu, ulaşım kolaylığı, deniz ve göl manzarası, malzeme kalitesi gibi pek çok özellik ile ayırd edilen proje aileler tarafından büyük ilgi ve talep görüyor. 


Aile yaşantısına göre geliştirilen Toya...