25 / 04 / 2024

Toyota Yaris Cross 803 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışta... İşte Toyota Yaris Cross, 7 Ocak 2023 fiyat listesi.

Toyota Yaris Cross 803 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışta... İşte Toyota Yaris Cross, 7 Ocak 2023 fiyat listesi.

Toyota Yaris Cross'un Ocak ayı fiyat listesi yayımlandı. 803 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Yaris Cross'un yeni yılda zamlandığı görüldü. İşte Toyota Yaris Cross, 7 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılına zamlı fiyatlarla "merhaba" diyen markalardan birisi de Toyota aldı. Yılın ilk ayında da 2022 model araç satışına devam eden şirketin yine de araçlarına zam yaptığı dikkatlerden kaçmadı.  Yaris Cross da 803 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte detaylar...

Japon otomobil devi olan Toyota da, SUV üretimine hız verdi. Toyota'nın Yaris Cross adıyla piyasaya sürdüğü yeni SUV'u hem fiyat olarak hem de özellikleri bakımından dikkatleri çekmeyi başardı. Toyota Yaris Cross, 17 inç alüminyum alaşımlı jantları, panoramik cam tavanı, LED ön ve arka farları ile otomobil almak isteyenlerin beğenisine sunuldu.

Aynı zamanda yeni nesil güç ünitesi, dördüncü nesil kendi kendini şarj eden hibrit sistemi de bulunan Yaris Cross, 116 HP güç ve 1,5 litre hibrit güç aktarma sistemi ile segmentinde yer alan diğer modeller arasındaki en yüksek performans ve verimi göstermeyi başardı. 

Benzinli motordan elektrik motoruna kesintisiz olarak geçiş sağlayan Toyota Yaris Cross, hızlanmaya karşı çok iyi tepkiler veriyor. Ayrıca yakıt tasarrufu da sağlayarak bütçe dostu olduğunu da gösteriyor.

Peki Toyota Yaris Cross'un teknik özellikleri neler? İşte Toyota Yaris Cross'un teknik özellikleri ve 7 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön