26 / 04 / 2024

Toyota Yaris'te son dakika! Haziran fiyatları resmen belli oldu! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Toyota Yaris'te son dakika! Haziran fiyatları resmen belli oldu! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Toyota Yaris'in Haziran ayı fiyatları belli oldu! Sakın kaçırmayın! Peki, Toyota Yaris fiyatları ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...



Japonya merkezli otomotiv devi Toyota'nın Yaris modelinin Haziran ayı fiyatları belli oldu!  Sıfır otomobil piyasasının en çok merak edilen ve en çok araştırılan araç modellerinden biri olan Yaris, akıllı telefon entegrasyonu, premium LED ön farlar, kablosuz şarj ünitesi ve ön cama yansıtmalı renkli gösterge ekranı ile dikkat çekiyor.

Yaris’in her bir detayı, kullanım kolaylığı sunmak ve dikkatinizi yolda tutmanızı sağlamak amacıyla düşünüldü. Kusursuz, minimalist tasarımı sayesinde ellerinizi direksiyondan, gözlerinizi de yoldan ayırmayacaksınız.

Toyota Yaris te son dakika! Haziran fiyatları resmen belli oldu! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hibrit enerjisine sahip Yaris, 2021 senesinin Otomobili oldu. Tam bir şehir otomobili olarak tasarlanan yeni Yaris, gelişmiş hibrit teknolojisini "yola çıkmaya hazır" tasarımı ile birleştirdi.

İç mekanda standart olarak sunulan Toyota Touch 2 Multimedya Sistemi ve Kablosuz Şarj Ünitesi gibi teknolojiler sayesinde kullanıcıların kalbini kazanan Yaris, 1.5 motoru ve geliştirilmiş 4 Nesil hibrit sistemi ile üstün yakıt tasarrufu sağlıyor. Minimalist tasarımı ile sürücülerine mükkemel bir süeüş pozisyonun sunabileceği bir güven duygusu yaşatıyor.

Peki, Toyota Yaris fiyatları ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön