19 / 04 / 2024

Trabzon Akyazı Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor!

Trabzon Akyazı Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor!

Trabzonspor, Akyazı’nın isim hakkının satışından yılda 5 milyon Euro’dan 10 yılda 180 milyon TL ve kombine ile loca satışlarından 3 yılda 150 milyon TL’yi kazanmak istiyor..



Son dönemde yaptığı ekonomik atılımlarla adından söz ettiren Trabzonspor kulübü Akyazı'nın isim hakkının satışından yılda 5 milyon Euro'dan 10 yılda 180 milyon TL ve kombine ile loca satışlarından 3 yılda 150 milyon TL'yi kasasına koymak istiyor. Tek günlük ziyaretinde Akyazı'ya çıkarma yapan başkan Usta da, statta ilk tezahüratı yapan isim oldu. Spor Toto Süper Ligi'nde yarın Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta önderliğindeki yönetim kurulu, Trabzon'a çıkartma yaptı. Teknik heyet ve futbolcularla bir moral yemeği yiyen başkan Usta, ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapımına devam edilen Akyazı Stadı'na çıkartma yaptı.



Burada incelemelerde bulunan Usta, bir ara tribünlerde dolaşırken, "Bordo" diye bağırdı. Bu sırada bir yönetici de, "Mavi" diye bağırınca Akyazı Stadı'ndaki ilk tezahüratı başkan Usta yapmış oldu. Bordo-mavili kulübün Akyazı Stadı için yaptığı isim hakkı görüşmelerinde de önemli mesafe kat edildi. Yönetimin yapılan görüşmelerde firmalardan yıllık 5 milyon Euro'dan 10 yıl için 50 milyon Euro yani yaklaşık 180 Milyon TL talep ettiği öğrenildi...


Çatı inşaatı süren Akyazı Stadı'na koltuk yerleştirme işlemi de başladı. 12 Temmuz tarihinde ihalesi yapılan ve 45 gün süre içerisinde bitirilmesi planlanan koltuk yerleştirme, skorboard ve çim serme işlemine dün start verildi. Akyazı'da dün itibariyle koltukların takılmasına başladı. Bu işlemin yaklaşık 2 ay sürmesi bekleniyor.


Takvim 




Geri Dön