29 / 03 / 2024

trabzon akyazı stadı ne zaman açılacak

trabzon akyazı stadı ne zaman açılacak

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı, Kasım başında açılacak!

Akyazı’dan sorumlu yönetici Saral: "2011 şampiyonluğumuz gibi bir stat inşa ediyoruz: Tertemiz. Türkiye’nin en üst düzey stadı. Kasım başında açacağız” dedi.

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan,Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor!

Trabzonspor, Akyazı’nın isim hakkının satışından yılda 5 milyon Euro’dan 10 yılda 180 milyon TL ve kombine ile loca satışlarından 3 yılda 150 milyon TL’yi kazanmak istiyor..

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılışı ne zaman?

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, yeni sezonda taraftarlardan sabır istediklerini söyledi. Meriç, ligin 7. haftasındaki Akhisar maçıyla açılması planlanan Akyazı Stadı'nı geçen sezondan kalan ceza bittiğinde açacaklarını belirtti.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılışı gecikecek mi?

Trabzon'da yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi'ndeki gecikmeler can sıkıyor. Çatı inşaatı için kurulan direklerin sökülmesinin en az 2 ay süre alacağı belirtiliyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatı 2 ay içinde bitecek!

Gümüşhane valiliğinden, son valiler kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Trabzonspor’un yeni sezona yetiştirilmeye çalışılan stadı Akyazı’yı ziyaret etti.

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılış tarihi değişti!

Daha önce 2015-16 futbol sezonunun açılışına yetişeceği açıklanan, ardından sezonun ikinci yarısı için söz verilen Trabzonspor'un yeni stadının açılış tarihi bir kez daha ertelendi.

Trabzon Akyazı Stadı Haziran 2016'da açılacak!

2013 yılında yapımına başlanan ve 2 yıl içerisinde tamamlanacağı sözü verilen Trabzonspor’un Akyazı’daki stadı ile ilgili yeni açılış tarihini AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Haziran 2016 olarak açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı 2. yarıya hazır olacak!

Trabzonspor'un yeni mabedinde çalışmalar son aşamaya gelirken TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "İnşallah birkaç ay sonra burada topa vurmuş oluruz" dedi.

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı yarın açılıyor! Açılışta büyük sürpriz!

40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açılacak... Kompleksin adı Şenol Güneş olacak. Bordo-mavililer'in efsanesi yarın gösteri maçında kaleye geçecek...

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

trabzon akyazı stadı ne zaman açılacak Haberi

trabzon akyazı stadı ne zaman açılacak

Trabzonspor'da yapımına 2013 yılı içerisinde başlanan Akyazı Stadyumu'ndaki çimlendirme işlemleri sürüyor. Stadyum 21 Kasım Pazartesi günü oynanacak olan Antalyaspor maçıyla kapılarını seyirciye açmaya hazırlanıyor. TOKİ tarafından Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyumu olma özelliğine sahip olan Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayımla geçildi. Deniz dolgusunun tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Akyazı Stadyumu'nun inşaatının yüzde 92 oranında tamamlandığı ve 10 Kasım'a kadar tüm çalışmaların tamamlanarak ardından test aşamasına geçileceği belirtildi.


AKYAZI'NIN STADININ ÇATISI TÜRKİYE'DE İLK

Antalyaspor maçına kadar hazır hale getirilmesi planlanan stadyumun saha zeminin düzenlenmesinin ardından çim- lendirme çalışmaları yapılıyor. İtalya'dan tırlar ile getirilen 3 bin metrekare çimin serim işlemenin ardından bu hafta içerisinde yine İtalya'dan 5 bin 300 metrekare çim daha...