20 / 04 / 2024

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.



Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız'ın kardeşi İş Adamı Adnan Yıldız, Trabzon'da otomotiv sektöründen sonra şimdi de konaklama alanında önemli bir yatırıma imza attı. İş Adamı Adnan Yıldız. Ortahisar Çimenli Mahallesi'nde sahil yolu üzerinde 26 odalı 54 yatak kapasiteli muhteşem bir otel açtı. 


YOĞUN KATILIM YAŞANDI 

Yıldız Life Hotel'in açılışına Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, eski milletvekili Asım Aykan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri, İşletme Sahibi Adnan Yıldız ve çok sayıda misafir katıldı. 


800 KİŞİLİK İSTİHDAM 

Açılışta konuşan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız Trabzon ekonomisine ailece katkı sağladıklarını ifade etti. Yıldız, "Bugün burada küçük kardeşim Adnan Yıldız'ın yeni bir müessesesini açmak için bulunuyoruz. Bizim ailemiz yani beş kardeş olarak yaklaşık sekiz yüz personel istihdam ediyoruz. Ailemizin tek amacı var Trabzon'a ve ülkemize hizmet etmek" diye konuştu. 


BAŞKAN GENÇ'TEN ÖZEL TEŞEKKÜR 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de açılış programında bir konuşma yaptı. Genç, "Sayın Ömer Yıldız, bir Maçkalı olarak gururla ifade etmeliyim ki belediye başkanlığı döneminde çok güzel hizmetler yapmasının yanı sıra şu anda Trabzon'umuzda eğitim alanında en büyük yatırımı yaparak katkı sağlamıştır. Bu nedenle Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Ama aynı zamanda ailenin bir diğer ferdi olan Adnan Yıldız Bey de çok başarılı bir iş yaşamını bu tür yatırımlarla beraber taçlandırıyor. O da bize mutluluk veriyor, bizi gururlandırıyor" diye konuştu. 


Karadeniz'de Son Nokta



Haber İlk Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Adnan Yıldız Şirketler Grubu’nun yeni üyesi olan Yıldız Life Otel, 6’sı junior suite olmak üzere 24 standart odası ile Trabzon’da hizmet verecek. 1 kral dairesi ve 1 penthouse roof suite odayla da konaklama imkanı sunan otelin açılışına, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, eski Milletvekili Asım Aykan, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan ile Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve işletme sahibi Adnan Yıldız’ın ağabeyi Ömer Yıldız katıldı. Açılışta konuşan Ömer Yıldız, “Trabzon turizmine az da olsa katkı sağlayacak olmak bizi mutlu etmektedir. İşletmemizin açılışında emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki, tüm Trabzon’a ve milletimize hayırlı, uğurlu olur” şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan Başkan Ahmet Metin Genç ise, “Yıldız Ailesi çalışma yaptığı pek çok alanla beraber özellikle Trabzon’daki 2. üniversite ile eğitim alanında da büyük katkılar sağladı. Ben her zaman şunu savunuyorum: Bu şehir için 1 çivi çakan her kimse Allah ondan razı olsun. Bu kişiler her zaman iyi şekilde anılacaktır. Bu manada otelin çok anlamlı bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Trabzon şehrimizin turizm potansiyeli ciddi oranda artmaktadır” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesen heyet, oteli gezdi.  


İlk Haber


Geri Dön