19 / 04 / 2024

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı!

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 



Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları çinde yer alan bazı taşınmazlar için bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında sağlıksız yapılaşmanın çözümüne yönelik projenin ivedilikle hayata geçirilmesi amacıyla amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete de yayımlandı!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31834 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar Sayısı: 5558
Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları çinde yer alan bazı taşınmazlar için bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında sağlıksız yapılaşmanın çözümüne yönelik projenin ivedilikle hayata geçirilmesi amacıyla amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı için tıklayın

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!


Geri Dön