29 / 03 / 2024

Trafikte yeni düzenlemeler yakında! 

Trafikte yeni düzenlemeler yakında! 

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, "Trafik poliçe primlerinin vatandaş için sürdürülebilir bir hale gelmesi için kişi bazlı poliçe, doğrudan tazmin gibi reformlarla sürdürülebilir yapmak istiyoruz. Üzerinde çalıştığımız yeni düzenlemeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.



Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan yapılan son açıklamaya göre, finansal düzlemde giderek artan rolü kapsamında, sektör gelişimini ve büyümesini öne çıkaran Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye’de hizmet veren çok uluslu sigorta şirketlerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası sigorta firmalarının üst düzey yöneticileriyle bir araya gelinen toplantıda yapısal dönüşüm işlemleri anlatıldı.

Axa Sigorta, Eureko, Aksigorta, Allianz, Generali Sigorta, Groupama, NN Hayat Emeklilik, HDI Sigorta, Mapfre, Nippon, Orient Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, VHV Sigorta ve Zurich Sigorta’nın uluslararası temsilci ve Türkiye yöneticilerinin de katıldığı online gerçekleştirilen toplantıda, yaşanan sorunlara karşı çözüm odaklı yaklaşım konusu ele alındı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön